Teren cu dubla deschidere pretabil Rezidential/Office - Banu Manta/Titulescu

Bucuresti, Banu Manta
439.000€
  • ID:P424
  • S. teren:467.00 mp
  • Front stradal:44.00 m
  • Nr. fronturi:2
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:S+P+2
Situat in arealul strazilor Banu Manta-Titulescu-Grivita si pozitionat ideal cu deschidere la doua strazi Bahluiului si Costache Marinescu, terenul are o suprafata de 467 m2 si este ideal pentru o constructie rezidentiala de mici dimensiuni, un sediu de firma, o gradinita privata sau o clinica. Terenul este situat la 500 m distanta de Metrou Basarab, 450 m de intersectia Banu Manta si ofera acces facil la mijloace de transport in comun, restaurante, clinici medicale, banci, restaurante sau cafenele.

Frontul stradal este de 18 ml la str. Costache Marinescu si 26 la str. Bahluiului iar viitoarea constructie se poate alipi la calcan pe proprietatea invecinata din str. Bahluiului.
Din punct de vedere urbanistic terenul este situat in zona L1a avand un CUT de 1,3 pentru constructii cu nivel de inaltime P+2 (10m), CUT 0,9 pentru constructii P+1 si un POT de 45%. Se admite un nivel mansardat inscris in volumul acoperisului in suprafata de maxim 60% din aria construita.

Terenul este pretabil pentru o constructie Rezidentiala/Office sau mixta. Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o vizionare, nu ezitati sa ne contactati! Comision 0% cumparator!
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Curent trifazic
Fibra optica
Utilitati in zona
Ovidiu Pasare
0745 61 41 41
Esti interesat de aceasta proprietate ?