Rezidential For Vanzare

Duplex cochet Mogosoaia – Vanatorilor/Martha Bibescu. De vanzare

Va prezentam spre vanzare un duplex format din 2 unitati identice, in oglinda, construit cu grija si atentie la detalii, judicios compartimentat, pregatit sa integreze perfect un stil de viata modern cu relaxarea de care aveti nevoie.

Fiecare unitate este construita in regim P+1+Pod si are atribuita o suprafata de teren de 250 m2. Amprenta la sol este de aprox 70 m2 iar curtea libera de aprox 180 m2. Terenul a fost inteligent utilizat rezultand o zona de parcare masini in fata casei, o zona de relaxare in spatele casei si o zona unde se poate amenaja un garaj sau un atelier pe lateral.

Compartimentare interioara:
Parter: Living 20 m2, Bucatarie inchisa 14 m2, (se poate renunta la peretele dintre bucatarie si living la cerere), camara, baie, spatiu depozitare, scara.
Etaj: Dormitor matrimonial cu dressing 18 m2, doua dormitoare de aprox 12 m2, baie 6 m2, hol, balcon.
Pod: se poate amenaja o camera de aprox. 12 m2, spatii de depozitare

Detalii constructive:
Duplexul este construit pe structura din cadre de beton armat, compartimentarile interioare fiind din caramida tip porotherm(30 cm la exterior si intre case; 12 cm la interior). Pentru Izolatia termica s-a folosit polistiren de 10 cm cu EPS 80. Acoperisul este invelit cu tabla tip Lindab de 0,5. Ferestrele au profil PVC Salamander cu 3 foi de geam, feroneria fiind Maco. Instalatiile de alimentare cu apa si de incalzire sunt din PPR cu insertie aluminiu. Instalatiile electrice sunt din cupru.

Recapitulare suprafete:
Teren – 250 m2
Curte libera – 180 m2
Suprafata casa – 120 m2 utili
Amprenta la sol 70 m2

NOTA:
Pret afisat 115,000 eur /unitate = pentru constructia la Alb – fara parchet, gresie, faianta, usi interioare si obiecte sanitare. Casele se predau cu instalatia termica executata(inclusiv calorifere), racordate la retelele de energie lectrica, gaze naturale, apa curenta, cu doua fose septice ecologice cu drenaj montate si functionale.

Pret “La cheie” 119,000 eur /unitate = Cele doua unitati se predau la cheie, cu toate finisajele executate, racordate la retelele de energie lectrica, gaze naturale, apa curenta si vor avea montate doua fose septice ecologice cu drenaj.

Pentru ambele variante terasele vor fi placate cu granit iar curtea va fi pregatita un strat nou de pamant de padure. Va asteptam la vizionare!

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati! Comision 0% cumparator!

Address:
Mogosoaia, Strada Vanatorilor
Property ID:
ph120
Parking Description:
2 locuri disponibile
Build Material:
Beton armat
Condition:
Caramida Porotherm
€115.000
Area
120 m2
Lot Area
250 m2
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Year of build
2010
Floors
2
Parking Places
2
Amenities.
  • Aer Conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Central
  • Garaj
  • Internet
Property plans.

contact the owner.

platinumholding.

andrei@adacity.ro
Vezi mai multe

Oferte speciale.