Comercial Pentru Vanzare

„American Villa” in Complexul Privat Troitei – Oras Chitila. De vanzare

Va prezentam spre vanzare „American Villa” situata in cadrul complexului Troitei, la numai 3 minute de Padure si 15 minute de Lac si Parcul Dendrologic. Complexul este unul privat, ideal pentru familiile cu copii ce apreciaza activitatile outdoor si plimbarile in natura.

Vila este construita in regim P+1+Pod Mansardabil, pe structura de lemn, pe o percela de teren de 447 m2 cu o amprenta la sol de 111 m2. Curtea libera are vegetatie matura si ofera spatii de relaxare si joaca, o zona de gratar si un spatiu pentru parcare. Accesul auto se face cu ajutorul a doua porti electrice actionate cu telecomanda.

Compartimentare interioara:
Parterul este destinat zonei de zi si este format dintr-un living spatios si bine luminat cu zona de luat masa (38 m2), o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata (13 m2) si o camara (3 m2). Camera de la parter poate avea destinatia de birou sau camera pentru bunici, aceasta avand acces imediat catre baia care deserveste parterul. Tot la parter mai avem un mic dressing sau spatiu depozitare.
Suprafata utila totala este de 99.5 m2.
La etaj regasim zona de noapte reprezentata de un dormitor matrimonial (20 m2) cu dressing propriu (5 m2) si acces pe balcon, doua dormitoare secundare si doua bai. Din holul etajului se acceseaza zona de Pod cu o suprafata de aprox 30 m2 ce poate fi amenajat si folosit ca birou sau loc de joaca pentru copii in anotimpul rece.

Finisaje si Dotari: Vila a fost renovata integral in 2018 cand proprietatea a primit mai multe upgrade-uri. Centrala termica a fost schimbata cu una de generatie noua, in condensatie, Marca Viesmann. Bucataria a fost transformata complet si pusa in valoarea cu un mobilier Kuxa dotat cu aparatura incorporabila Franke.
Vila este racordata la toate utilitatile: apa, curent electric, gaze naturale, canalizare.
Gradina este amenajata cu sistem de lumini perimetrale si este dotata cu sistem de irigatie automatizat. Vegetatia este matura si imbraca perimetral proprietatea.
Din zona de parcare se poate accesa un mic garaj pentru motocilete sau bicilete ce poate fi transformat intr-o camera de Hobby sau un mic atelier.
Clasa energetica A.

Recapitulare suprafete:
Suprafata teren: 447 m2
Suprafata utila totala: 197 m2
Suprafata pod mansardabil: 30 m2
Garaj: 20 m2

Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!

Adresa:
Central
€199.000
Arie utila
197.00 m2
Arie construita
221.00 m2
Camere
5
Bai
3
Anul constructiei
2006
Etaje
1
Parcare
2
Facilitati.
  • Aer Conditionat
  • Apa
  • Canalizare
  • Centrala proprie
  • Curent
  • Fibra optica
  • Gaz
  • Sistem irigatie

contacteaza-ne.

Platinum Holding – Real Estate & Architecture
andrei@adacity.ro
Vezi mai multe

Oferte speciale.