Platinum Holding

Premium Real Estate Agency.

Servicii

Experienta in domeniul imobiliar ne ofera capacitatea de a va ajuta sa luati cele mai bune decizii atunci cand doriti sa tranzactionati o proprietate sau sa investiti in viitorul Dvs. Fie ca va doriti sa incepeti un proiect imobiliar de mici dimensiuni sau sa dezvoltati o cladire intr-o zona premium va putem oferi consultanta si va putem ghida catre un succes garantat.

Platinum Real Estate & Arhitecture isi propune sa fie prima companie imobiliara din Romania cu o abordare noua catre clientii din acest segment. Oferim astfel toate serviciile necesare pentru ca relocarea Dvs sa reprezinte un episod fericit din viata Dvs. Am extins practic pachetul de servicii oferit in mod obisnuit in segmentul imobiliar pentru a veni in intampinarea Dvs., a celor cu un program incarcat, cei care isi doresc tot ce este mai bun pentru ei insisi si familiile lor.

Credem ca trebuie sa invatam tot timpul si trebuie sa punem in practica ce am invatat din piata imobiliara internationala dar in acelasi timp trebuie sa adaptam toate ideile la mentalitatea si pragmatismul romanesc. Investim in noi si totodata invitam pe toata lumea sa investeasca in Romania alaturi de noi. Randamente similare cu tarile din Vest pot fi generate de proprietati din Romania.

Va invitam sa stabiliti chiar astazi o intalnire cu un reprezentant Platinum pentru o sedinta de consiliere imobiliara.
Nu suntem cei mai mari dar cu siguranta suntem printre cei mai buni!

ce oferim

Marketing si tranzactionare

Fie ca doriti sa vindeti sau sa inchiriati proprietatea Dvs. avem toate instrumentele necesare pentru a va ajuta! Fotografii profesionale, instrumente de marketing si promovare, experienta de peste 10 ani in domeniu si o echipa dinamica si motivata!

Property management

Pentru ca dorim sa aveti mai mult timp pentru familie si pentru activitati care va fac cu adevarat placere va propunem sa va lasati grijile in seama noastra. Va oferim o gama larga de servicii de administrare, consiliere si management pentru proprietatiile Dvs.

project and cost management

Managementul riguros al proiectelor pentru a avea o imagine cat mai exacta si detaliata a progresului acestora. Asistenta specializata in cadrul proiectelor imobiliare din faza de proiect pana la tranzactionare.

Arhitectura si design interior

Colaboraram strans cu cele mai bune companii de design interior si arhitectura si va putem oferi o gama larga de servicii care sa acopere toate nevoile arhitecturale si de design ale unui proiect.

Colaboratori