Complex Rezidential – Vanatorilor Acasa Residence, Faza III - Mogosoaia

Mogosoaia, Central
249.000€
Camere
5
Suprafata utila
170 mp
Suprafata construita
195 mp
Bai
3
An constructie
2022
 • ID:P150
 • Nr. camere:5
 • S. utila:170.00 mp
 • S. terase:20.00 mp
 • S. utila totala:190.00 mp
 • S. construita:195.00 mp
 • S. teren:300.00 mp
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. bai:3
 • Nr. parcari:2
 • Front stradal:17.00 m
 • An constructie:2022
 • Structura rezistenta:Beton
 • Regim inaltime:P+1+M
 • Clasa energetica:A
 • Consum specific:100
 • Indice emisii:98
Acasa, asa cum ti-ai imaginat!
Avem placerea de a va prezenta un ansamblu rezidential construit pe un teren de 2ha, intr-o locatie linistita, cu aer curat si acces la toate facilitatile necesare unei familii. Ansamblul rezidential va propune un design modern, suprafete vitrate mari si o compartimentare inteligenta.

Proiectul, situat in Nord-ul Bucurestiului ofera o infrastructura completa: drumuri integral asfaltate pana la proprietate, toate utilitatile precum si drumuri interioare asfaltate, iluminat public si spatii comune de joaca si relaxare.

Echipa din spatele proiectului beneficiaza de o experienta de peste 15 ani in dezvoltarea, reconditionarea si managementul de active imobiliare (complexuri rezidentiale, vile de patrimoniu, cladiri de birouri emblematice sau spatii comerciale).

Vanatorilor Acasa Residence iți ofera vile de cea mai buna calitate, rezistente la cutremur, folosind tehnologie moderna si materiale inovatoare pentru a construi o casa durabila. Prin prisma materialelor folosite la casa ta, te vei bucura nu numai de niste spatii generoase cat si mai ales de o buna izolare, termica si fonica, menita sa iti ofere confortul unui trai tihnit si un cost redus cu energia consumata.

Vilele au un design inovativ, modern și pot fi personalizate în funcție de propriile standarde. Atat prin design cat si prin calitatea executie ne dorim sa construim un etalon in zona si un stil de viata deopotriva.

Casa ta are un parter cu o bucatarie foarte spatioasa (peste 12 mp), living si dining pe masura, un grup sanitar cu dus, un spatiu de depozitare generos in timp ce holul de acces este prevazut sa adaposteasca un imens dulap cu cuier inglobat. Totodata terasa din spate, acoperita, iti va permite sa te relaxezi in compania prietenilor indifferent de anotimp.
Etajul este gandit sa intruneasca toate nevoile, beneficiind de un dormitor matrimonial modern, cu dressing si baie proprie ample precum si de alte 2 dormitoare deservite de o baie deopotriva generoasa.

Mansarda are menirea de a permite suplimentarea spatiului, permitand amenajarea unor spatii de depozitare cat si a unei camere de joaca sau birou.

Detalii unitate duplex:
Suprafata utila : 170 m2
Regim de inaltime: P+1+Mansarda
Parter: Living cu zona de dinning 34 m2, bucatarie inchisa 12 m2, grup sanitar si spatiu de depozitare
Etaj: Dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, doua dormitoare secundare, baie
Mansarda Open Space: poate fi birou, camera de oaspeti, hobby room, camera de jocuri.

In ceea ce priveste pozitionare casei in teren merita mentionat ca s-a alocat o atentie deosebita astfel incat gradina verde ramasa libera sa fie cat mai mare si in acelasi timp, casele invecinate sa se gaseasca la o distanta respectabila.
Forma de L a spatiului verde, va permite sa va bucurati/feriti de soare dupa caz, dupa bunul plac si totodata sa decideti fiecare unde vreti sa fie centru activitatilor in aer liber din propria curte.
Fiecare vila beneficiaza de cate 2 locuri de parcare in incinta, pentru a evita parcajul pe suprafata carosabila care nu numai stanjeneste circulatia celorlalti

Nota: Peretele comun intre doua unitati locative de tip duplex reprezinta 2 pereti distincti, lipiti, iar spatiile care se invecineaza, sunt cele de zi, pentru a nu se perturba unul pe celalalt

Facilitati:
-incalzire in pardoseala la parter, optional si la etaj
-terasa acoperita cu granit
-unitatile se predau complet finisate, cu instalatiile electrice, sanitare si termice complete. La cerere finisajele pot fi personalizate.
-complexul va avea control acces
-loc de joaca pentru copii si spatii verzi amenajate in incinta complexului
-strazi largi, asfaltate in cadrul complexului.

Utilitati
-Contoar individual pentru alimentarea cu energie electrica, cu apa si cu gaze natural;
-Constructiile vor fi racordate la reţeaua electrică , de apa si de gaze existentă în zonă;
-In zona este aprobat un proiect de extindere a retelei de canalizare publica . Odata cu drumurile interioare se va realiza si reteaua de legatura intre case si canalizarea publica. Pana la darea in folosinta a retelei publice casele vor fi prevazute cu o ministatie de epurare cu drenaj.

Rezervari faza 3

Vila tip I cu teren

300 m2 – 249,000 eur *
350 m2 – 259,000 eur *

*Preturile includ TVA
Vilele sunt predate finisate la cheie si conectate la utilitati.
Toate unitatile duplex au aceeasi suprafata utila. Diferentele intre unitati sunt date de suprafata de teren si pozitionarea terasei.
Termen de predare - Vara 2024

In imediata apropiere veti gasi: Parcul Mogosoaia si Parcul Dendrologic Chitila, doua supermarket-uri, banci, farmacii, club Sportiv, Lacul Mogosoaia si Lac de Nuferi.

Va stam la dispozitie pentru alte detalii sau pentru programarea unei vizionari!
Citeste mai mult
Curent
Apa
Gaz
Fosa septica
Fibra optica
Centrala proprie
Izolatie Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Ferestre PVC
Usa intrare Metal
Spatiu depozitare
Apometre
Contor gaz
Ovidiu Pasare
0745 61 41 41
Esti interesat de aceasta proprietate ?