Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

Bijuterie arhitecturală în cartierul Primăverii - Vilă de excepție

Bucuresti, Primaverii
1.399.999€
Camere
11
Suprafata utila
243.14 mp
Suprafata construita
283.27 mp
Bai
4
An constructie
1940
 • ID:P428
 • Nr. camere:11
 • S. utila:243.14 mp
 • S. terase:24.00 mp
 • S. utila totala:267.14 mp
 • S. construita:283.27 mp
 • S. teren:220.00 mp
 • Nr. bucatarii:2
 • Nr. bai:4
 • Nr. parcari:2
 • Front stradal:12.00 m
 • An constructie:1940
 • Structura rezistenta:Caramida
 • Regim inaltime:D+P+1+M
Va prezentăm cu entuziasm această vilă individuală excepțională, disponibilă acum spre vânzare în prestigiosul cartier Primăverii din București. Cu o arhitectură deosebită și amplasată într-o zonă privilegiată, acest imobil reprezintă o oportunitate unică de a locui în cea mai bună zonă a orașului.

Vila a fost recent renovată și modernizată, iar cele patru nivele pe care le oferă (demisol, parter, etaj și mansardă) se întind pe o suprafață construită de 283,27 mp, cu o suprafață utilă de 243,14 mp. Imobilul este amplasat pe un teren de 220 mp, oferind astfel spațiu suficient pentru a vă bucura de intimitate și confort.

Veți fi cucerit de localizarea strategică a proprietății, cu arterele principale de circulație precum Bd. Aviatorilor, Calea Dorobanți și Bd. Mircea Eliade la doar câțiva pași distanță. Acest lucru vă oferă acces rapid și facil la cele mai importante puncte de interes din oraș, inclusiv restaurante rafinate, magazine exclusiviste și facilități culturale remarcabile.

Proprietatea păstrează cu mândrie caracteristicile clădirilor de lux din perioada interbelică, precum spații generoase cu înălțimi impresionante de aproximativ 4 metri, parchet masiv, ferestre elegante în formă de arcadă și detalii exterioare frumos ornamentate. Aceste elemente adaugă un farmec aparte și o notă de rafinament, creând astfel o atmosferă deosebită în interiorul vilei.

Actualmente, imobilul are o destinație mixtă, cu demisolul și parterul amenajate și utilizate ca spații de birouri, iar etajul și mansarda transformate în locuințe rezidențiale. Această versatilitate în utilizarea proprietății oferă multiple posibilități pentru a vă personaliza spațiul în funcție de nevoile și preferințele dvs.

Compartimentarea inteligentă a vilei vă permite să vă bucurați de un stil de viață confortabil și practic. La demisol, veți găsi trei camere spațioase, o bucătărie bine echipată și un grup sanitar. Parterul vă întâmpină cu un hol de acces generos, patru camere luminoase, o baie modernă și o terasă relaxantă.

La etaj, veți descoperi trei camere suplimentare, două băi elegante și un balcon, care vă oferă o priveliște încântătoare asupra zonei. În mansardă, veți găsi o zonă de bucătărie cu acces către o terasă superbă, ideală pentru a servi masa sau a savura o cafea, un dormitor primitor și o zonă amenajată ca o sală de sport, pentru a vă menține în formă și a vă bucura de timpul liber.

Această proprietate unică se distinge prin calitatea și atenția la detalii, oferindu-vă un stil de viață premium într-o zonă de elită a Bucureștiului. Nu ratați ocazia de a deveni proprietarul acestei vile deosebite în cartierul Primăverii. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare personală.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Centrala proprie
Calorifere
Aer conditionat
Izolatie Exterior
Vopsea lavabila
Marmura
Parchet
Marmura
Ferestre PVC
Ferestre Termopan
Usa intrare Lemn
Usa interior Celulare
Usa interior Lemn
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Nemobilat
Curte
Gradina
Marian Feier
0761331644
Esti interesat de aceasta proprietate ?