The Corner III – Armeneasca, Mosilor

Bucuresti, zona Mosilor
An predare
2023
Camere
Interval suprafate
Interval preturi
Povestea The Corner Armenească

Proiectul rezidențial este conceput pentru cei care sunt într-o continuă evoluție și înțeleg standardele de locuire pe care le merită, pentru cei în căutare de calitate, independență, calm și dinamică urbană în același timp.

Poziționat într-o zonă rezidențială care își păstrează farmecul de altă dată, pe Calea Moșilor 118, la doar câteva minute de Universitate, Unirii și Piața Romană, The Corner Moșilor este un boutique block select, alcătuit din două clădiri cu destinații diferite.

În The Corner Armenească vei avea un stil de viață modern și flexibil. Aflându-te într-o zonă ultracentrală, poți să te bucuri fie de momente de liniște, fie de atmosfera vie a
Arhitectura

Conceptul rezidențial The Corner redefinește stilul modern de viață, integrează elemente specifice unui nivel ridicat de confort în peisajul citadin și propune o relație echilibrată cu contextul istoric și arhitectural-urbanistic.

Proiectul transmite individualitate prin amplasare și elementele arhitecturale unice pe care le adoptă. Designul creativ funcționează la The Corner ca o promisiune a calității și confortului.

orașului liber și neobosit.
Stil de viață

Ritmul pe care alegi să îl dai vieții tale este susținut de multe ori de locuința în care trăiești. Conceptul rezidențial The Corner este proiectat atât pentru cei care aspiră să locuiască aici, cât și pentru cei care își doresc un spațiu profesional în care să își extindă afacerea. Indiferent de categoria în care te încadrezi, The Corner întotdeauna se va adapta dorinței tale de a deveni cea mai bună versiune a ta în fiecare zi.

Proiectul este situat într-o zonă care să îți aducă în egală măsură calmul inspirației și intensa activitate urbană, cu spații exterioare generoase (balcoane, logii și terase) și îmbinarea armonioasă a elementelor istorice cu cele moderne. El devine astfel locul în care îți poți exprima liber experiența, intuiția, deschiderea, și care îți reflectă personalitatea și modul de a privi lucrurile în perspectivă.
Apartamente

The Corner Armenească îți oferă 18 apartamente de 1,2 sau 3 camere, care variază ca suprafață și compartimentare, pentru a răspunde în cel mai potrivit mod criteriilor tale de alegere a viitoarei locuințe