Intrebari Frecvente

Despre Noi


Exeperienta de peste 15 ani in domeniu imobiliar, cumulata cu experienta individuala in comunicare, arhitectura, tehnici de negociere si drept ne ajuta sa luam cele mai bune decizii si sa tratam orice problema ca pe o noua provocare.

Platina este un metal extrem de pretios si reprezinta superlativul metalelor pretioase. Si pentru ca fiecare dintre clientii nostri sunt extrem de pretiosi pentru noi iar serviciile imobiliare pe care le oferim sunt complexe si personalizate am ales sa ne numim Platinum Real Estate & Arhitecture.

Stim ca e sensibila, pretentioasa si uneori neprietenoasa si ne propunem in fiecare zi sa mai invatam cate ceva.


Ce Trebuie Sa Stiu Inainte Sa Caut O Locuinta?


Aceasta este intrebarea cu care sa incepeti. Ar fi bine sa treceti pe hartie tot ce va doriti si ulterior sa stabiliti care sunt cerintele 'must have' de la viitoarea locuinta. De cele mai multe ori nu veti gasi o proprietate care sa le inglobeze pe toate asa ca fiti pregatiti sa faceti compromisuri !

Evident ca locatia conteaza. Daca vreti sa nu mai pierdeti vremea in trafic va trebui sa va concentrati doar la zonele cu acces facil catre zonele Dvs de interes. Nu cautati in tot orasul pentru ca sa pierdeti timp si bani. Daca o sa faceti aceasta gresala o sa incepeti sa faceti comparatii intre proprietati si zone total diferite iar alegerea finala va fi ingreunata !

E foarte important sa aveti un buget flexibil. Fie ca va doriti camere mari, o gradina ca-n povesti sau chiar o piscina trebuie sa aveti in vedere ca toate vor adauga un cost suplimentar pentru viitoarea dvs locuinta. Incercati sa va stabiliti un minim si un maxim si incercati sa fiti cat mai obiectivi atunci cand il stabiliti!

2

Ce Trebuie Sa Stiu Inainte Sa Vand / Inchiriez O Proprietate?


Majoritatea proprietarilor isi evalueaza gresit proprietatile. E greu sa fii obiectiv cand e vorba de proprietatea personala. Criteriile subiective si amintirile nu adauga un plus de valoare proprietatii.

Trebuie sa aveti un plan! Trebuie sa stiti inca de la inceput ce veti face cu banii obtinuti din tranzactionarea unei proprietati si care va sunt prioritatile.

Doar daca vecinul are o proprietate idendtica cu a Dvs. Cum sansele sa fie asa sunt destul de mici atunci nici pretul obtiut nu va fi acelasi. Fiecare detaliu conteaza in alcatuirea pretului final.

Cautare rapida
-

05,500,000

Platinum Real Estate

  • Calea Floreasca 169X, Floreasca Business Hub, etaj 2
  • 031.438.27.53
  • office@platinumholding.ro

Platinum Arhitecture

Pentru toate proprietatile tranzactionate prin intermediul companiei noastre venim in sprijinul clientilor cu servicii de recompartimentare, reamenajare sau chiar mobilare a apartamentului casei sau biroului Dvs.

E timpul sa-ti gasesti locuinta perfecta !

Consultanta imobiliara Platinum la numai un click distanta!

Platinum Holding | Platinum Real Estate Copyright 2015